Met de steun van
Supporter van E3 Saxo Bank Classic

Openbaar belevingspagina

SupportervanE3 is een openbaar belevingspagina. Houdt er rekening mee dat iedereen alle berichten kan lezen. Houdt rekening met de gevoelens van anderen.

Wees respectvol en van toegevoegde waarde voor deze belevingspagina. Dit is een plaats waar op een leuke manier interactie creëren het credo is.

Probeer van toegevoegde waarde te zijn. Weet je niet zeker of je aanvulling echt iets toevoegt, denk er dan nog eens over na en probeer het later nog eens. Wij voelen ons verantwoordelijk voor deze pagina en zouden het fijn vinden als jij je ook verantwoordelijk voelt. Blijf respectvol tegen anderen, ook al ben je het niet eens met wat er gezegd wordt.

Reageren op een post is prima. Maar als je het ergens niet mee eens bent, bekritiseer dan het idee en nooit de persoon die het idee heeft voortgebracht. Verkoopsposts zijn verboden.

Voorkom te allen tijde:

 • Schelden;
 • Op de man spelen;
 • Reageren op de toonzetting in plaats van op de inhoud;
 • Schofferen of beledigen.

Oproepen voor sponsoring, enquêtes, deelname aan televisieprogramma’s, tijdschriftartikelen, inzamelingsacties, goede doelen, social media acties en dergelijke zijn niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de paginabeheerder.

SupportervanE3 kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van de berichten op het forum. Ook is zij niet aansprakelijk voor hackpogingen en eventuele schade die daaruit voortkomt.

De regels

De volgende handelingen, gedragingen of activiteiten zijn pertinent NIET toegestaan:

 1. Het respectloos bejegenen van bedrijven, hun producten, organisaties, personen, leden of groepen;
 2. Op de persoon spelen. Richt je kritiek op de inhoud van een bericht en niet op de persoon die het geschreven heeft. Als u dat wel doet, wordt het bericht verwijderd;
 3. Erotisch geladen content en/of -toespelingen, politieke uitingen, teksten over het koningshuis of religie, racistische of discriminerende opmerkingen, grof taalgebruik, gewelddadige, aanstootgevende, kwetsende en beledigende teksten of afbeeldingen;
 4. Aanprijzing of afbeeldingen van replica’s, inclusief vermeldingen van sites of andere vindplaatsen ervan;
 5. Het plaatsen van afbeeldingen of andere content die inbreuk maakt op de privacy van iemand anders, danwel zijn of haar intellectuele eigendomsrechten betreft (je mag wel een link plaatsen naar afbeeldingen die door de eigenaar van die afbeeldingen op een openbare website zijn geplaatst);
 6. Commerciële uitingen, werven van personeel, starten van inkoopacties, organiseren van bijeenkomsten onder leden of activiteiten ontplooien waarbij de suggestie wordt gewekt dat dit plaatsvindt door of met toestemming van supportervanE3. Dit geldt voor zowel activiteiten op- als (externe) activiteiten namens het forum;
 7. Het aanzetten tot- of het begaan van overtredingen of misdrijven, danwel het uitleggen van een handelswijze die daartoe leidt.

Moderatie

Om deze belevingspagina in stand te houden is het de moderatoren toegestaan om inhoud of zelfs gebruikers te allen tijde te verwijderen. Zij behouden het recht om alle informatie op het forum te wijzigen, te verplaatsen of te verwijderen. Dit geldt voor content, gebruikers(-namen), reacties, afbeeldingen, advertenties etc.

De beheerder behoudt zich het recht voor een passende sanctie op te leggen aan gebruikers die zich niet aan de regels houden. In het uiterste geval kan dat betekenen dat een gebruiker geen toegang meer heeft tot het de pagina en dat de forumbeheerder contact opneemt met de afdeling Abuse van de internetprovider van de betreffende gebruiker en/of waar nodig aangifte doet tegen de gebruiker.

De forumbeheerder probeert ongewenste berichten zo snel mogelijk te verwijderen. Berichten met ongewenste inhoud kun je melden bij de forumbeheerder middels het plaatsen van een vlag, die dan zo snel mogelijk actie zal ondernemen.

Met vriendelijke groeten,

Het SupportervanE3 team